fbpx

Virtuelna kancelarija u No Limit Hub-u

Virtuelna kancelarija u No Limit Hub-u

Virtuelna kancealrija u Nišu

Tvoj posao na našoj adresi

No Limit Hub, organizacija iz Niša koja se bavi razvojem IT zajednice, postaje deo Virtuo mreže! Pored usluga coworking prostora i organizacije događaja, Hub pruža uslugu registrovanja virtuelne kancelarije. Zahvaljujuči mreži Virtuo koja postoji na 3 lokacije (Banja Luka, Beograd i Niš) i koja pruža usluge klijentima iz 14 zemalja u svetu, možeš da registruješ svoju virtuelnu kancelariju – kancelariju u džepu.

Virtuo aplikacija ti omogućava virtuelnu poslovnu adresu koju možeš da pratiš sa svog telefona. Sva primljena pošta i dokumentacija su ti odmah dostupne na telefonu. Svaka pošiljka koja je važna za tvoje poslovanje bezbedno stiže na tvoju poslovnu adresu.  Ukoliko ti je, ipak, potreban prostor za sastanak samo klik te deli do zakazivanja termina.

Ako želiš da registruješ svoju kancelariju u Nišu, ali su troškovi veliki a procedura oduzima mnogo vremena, No Limit Hub i Virtuo brinu o tvom vremenu, troškovima i vode računa o tvojoj kancelariji gde god da se ti nalaziš.

Vođenje posla nije lako, pronazak poslovnog prostora, obavljanje administrativnih i svakodnevnih poslova može biti dug i otežan proces. Uštedi svoje vreme i novac poseti sajt: https://nolimithub.com/virtuelna-kancelarija-u-nisu/. Vidimo se na tvojoj novoj poslovnoj adresi!

Leave a Comment