fbpx

GameCredits na CODEstantine 3.0 konferenciji

codestantine-3

GameCredits na CODEstantine 3.0 konferenciji

Dok je Zemlja optrčavala Sunce, skromna i vredna ekipa radila je na dostavljanju još jednog izdanja važnog IT događaja na jugu Srbije.

Kao Platinum sponzori treće po redu CODEstantine konferencije u Nišu, kompanija GameCredits će dana 28.4.  u 13:30 u New City hotelu održati “godišnji apdejt” pričom o tome šta znači biti blokčejn developer i ujedno pozvati posetioce da se odazovu na ponude za posao koje će biti izložene.

Zaposleni u kompaniji GameCredits su pre svega gejmeri i developeri u svetu blokčejna i digitalnih valuta. Jedan od naših najvećih ciljeva je donošenje raznih inovacija i poboljšanja u industriju.

Ovo je druga godina zaredom kako uspešno sarađujemo sa organizatorima CODEstantine konferencije kako bi zajedno doprineli razvoju domaćih zajednica i povećanju opšte svesti o savremenim tehnologijama.

Ukoliko vas zanimaju poslovne prilike kod nas, posetite konferenciju, ispratite prezentaciju i javite se delegatima kompanije koji će biti prisutni sve vreme na konferenciji. Detalji o samoj potražnji biće izloženi na dan prezentacije.

Saradnja kompanije GameCredits sa organizatorima događaja nije jedini razlog zašto ovaj događaj raste i razvija se. Mnoge zvanične i nezvanične IT zajednice Srbije čvrsto podržavaju konferenciju i naglašavaju da samo saradnja može doneti rezultate koji se ponekad tako pompezno nazivaju – revolucijom.

Vidimo se!

Leave a Comment